ALFÖLDI-HÚS Zrt

Anno 1997

Cégünkről

Az Alföldi-Hús Zrt-t 1997-ben alapították Szarvason új húsfeldolgozó üzemként, mely a folyamatos beruházásoknak köszönhetően napjainkban rendelkezik saját csomagoló, szárazáru és pácoló üzemrészekkel. A folyamatos fejlesztéseknek és bővítésnek köszönhetően a foglalkoztatottak száma ma már meghaladja a 100 főt is.

Termék választék, kapacitás:

A sertéshús tovább feldolgozására szakosodott cég 2015. július 1-től a Gallicoop cégcsoport tagjaként önálló társaságként üzemel.

Belföldön jellemzően kereskedelmi láncok beszállítójaként van jelen (Tesco, Penny, Lidl). Export értékesítés tekintetében jelentős piacokat lát el az Orosz Föderációban, melyhez rendelkezik a szükséges tanúsítványokkal. A vállalat export üzemszáma: HU 173 EK.

Termék kínálata kibővült a sertés mellett baromfi, főként pulykahúsból előállított készítményekkel.

Az Alföldi-Hús Zrt. éves kapacitását tekintve 2500 tonna húskészítmény (bacon, sonka, felvágottak, frankfurterek, főtt-füstölt, pácolt termékek) és 750 tonna szárazáru előállítására képes, igény esetén fagyasztott termékeket is kínálva.

Főbb irányelvek

  • Az élelmiszerhigiénia és élelmiszerbiztonság: HACCP rendszer (1999.), IFS tanúsítás
  • Vevő központúság: rugalmasság a partner kiszolgálásban
  • Elhivatottság: folyamatos fejlesztések, választékfrissítés
  • Minőség a termékválasztékban
  • Megbízhatóság vásárlók és beszállítók felé is

Célunk, hogy minél szélesebb körben megismerjék és fogyasszák            termékeinket mind a hazai és külföldi piacokon.